Most szól:
Vezeti:
2016.05.29 Vasárnap . 15:38

Küldd el nekünk Saját Zenédet!

Ha szeretnéd, hogy ismert legyen a dalod, küldd el nekünk, és mi segítünk!

Ha profi, vagy akár kezdő zenész vagy, küldd el nekünk a dalodat! A zenéket folyamatosan várjuk a sajatzenem@mtva.hu e-mail címre! Havonta kiválasztunk 10 dalt, melyek közül a Petőfi Rádió zsűrije nevezi meg azt az egyet, amit aztán a Petőfi Rádióban mutatunk be, hogy eljusson a látogatókhoz és a hallgatókhoz. A kiválasztott dal előadójával egy bemutatkozó videót is forgatunk, melyet a petofilive.hu oldalon teszünk közzé. Mielőtt jelentkeznél, arra kérünk, hogy olvasd el tájékoztatónkat, és töltsd ki nyilatkozatunkat, amit ide kattintva érhetsz el!


A zene adatait az alábbi adatlap kitöltésével tudod megadni - kérünk ezt is mellékeld jelentkezésedhez, valamint egy fotót és a dalodat is küldd el nekünk vagy wav, vagy min. 320-as mp3 formátumban!

A Saját Zenéd célja, hogy hónapról hónapra újabb és újabb tehetségeket fedezzünk fel, és mutassunk meg nektek. Nézzük csak, kik voltak eddig a befutók!

Emlékeztek még? 2016 júniusában Balogh Borka dala vette le a zsűrit a lábáról, így vele ismerkedhettetek meg.

Júliusban Nielk dalára figyeltünk fel, ennek következtében egy kiadóval is találkozhatott, a közönség szívét pedig Zala Kristóf nyerte el, így ő is megcsillogtathatta tudását.

A nyár vége a The Batteries-nek kedvezett, augusztusban ugyanis mind a zsűri, mind a közönség mellettük döntött.

Szeptemberben a Dungaree saját zenéje debütált a Petőfi Rádióban.

Majd jött az október, és a Meg egy cukorka robbant be egy nagyszerű dallal, a közönség kedvencének pedig a The Long Way-t szavaztátok meg, így bemutatkozhattak a Petőfi Live-on.

Mit hozott a november? A Bastic együttes dalára figyeltünk fel, Ti pedig megkedveltétek a StarBugs dalát.

Ezt követően ünnepi lázban égett mindenki, így a decemberben és a januárban érkezett dalok együttesen kerülnek értékelésre. Vajon ezúttal ki lesz a befutó? Hamarosan kiderül!

A Saját Zenédnek azonban még mindig nincs vége, ha esetleg kedvet kaptál és szeretnéd, hogy a Te dalod is híressé váljon általunk, akkor küldd el nekünk, hogy segíthessünk! Várjuk a dalokat, hiszen szeretnénk minél több tehetségre rátalálni!