Most szól:
Vezeti:
2016.03.24 Csütörtök . 14:45

Axl Rose lesz az AC/DC új énekese?

Az AC/DC szóvivője válaszolt a pletykákra, melyek szerint Axl Rose fogja betölteni Brian Johnson szerepét a banda turnéja alatt, mint énekes.

Az ausztrál banda a hivatalos weblapján közölte, hogy az amerikai körútjuk további dátumait később fogják megosztani a rajongókkal, és hogy valószínűleg egy vendég vokalistával fogják folytatni, mivel korábbi jelentések alapján Brian Johnsont, a frontembert az orvosok „eltiltották” a fellépésektől. A doktorok szerint ha Johnson folytatja jelenlegi életmódját, azzal a teljes hallásvesztést kockáztatja.

Korábbi jelentések szerint Rose csatlakozik a bandához a hátralévő koncertek erejére, bár a képviselő csak annyit válaszolt a felvetésre, hogy: "Nincs még semmi hivatalos döntés. Ha változás van, azonnal értesítjük a rajongókat."

Egy rádiós DJ, Jason Bailey is beszélt a pletykákról, állítása szerint információit egy „nagyon hiteles” forrástól kapta:

"Úgy hallottam, hogy Angus (az AC/DC gitárosa) fehéren és feketén látja a világot. Ő szimplán közölte Briannel, hogy mivel az énekes nem tudja folytatni egészségi problémákból kifolyólag, az utolsó turné után vissza kellett volna vonulnia. Mivel a banda folytatni akarja, ha erre Brian nem képes, akkor köszönjük szépen neki, de a show-nak folytatódnia kell."

A GnR Truth, egy Guns N’ Roses rajongói oldal állítása szerint látták Axl Rose-t Atlantában mostanában, bár az hogy ez szimpla véletlen, vagy valóban a meghallgatásra ment, csupán csak spekuláció.

Forrás: NME
Kép: Facebook