Most szól:
Vezeti:
2016.07.11 Hétfő . 16:29

Egyedülálló technikával készült a hiperkarma meglepően vidám klipje, a délibáb!

Elkészült a hiperkarma negyedik nagylemezének első két dala, az egyikhez pedig már a klip is látható.

A délibáb című dal és a hozzá készült videoklip július 8-án debütált a hiperkarma YouTube csatornáján, élőben pedig július 9-én mutatták be nagy sikerrel a Budapest Parkban.

A videó egészen izgalmas, szinte hipnotikus szintre emeli a hiperkarmához képest igen pozitív kicsengésű dalt, melyben vibráló boldogságban és egy teljesen páratlan látványvilágban táncolhatjuk végig a főváros néhány ismerős pontját. A low-budget kisfilm azért is igen különleges, ugyanis egy teljesen egyedülálló infrahekkelt kamerával készült minden felvétel, ezért a klip látványvilága se nem utómunka, se nem effektelés eredménye. A még álomszerűbb hatásért sok jelenetben már eleve hátrafelé lettek felvéve a jelenetek. Ez a trükk ismerős lehet Tímár Péter Egészséges Erotika című filmjéből, ahol hasonló forgatási poénokkal operált a mester. Az infravörös szűrővel való rögzítést korábban magyar videókban még nem alkalmazták, Budapestet így ilyen színekben ebben a videóban láthatjuk először.

A stáb tagjai: Lippai Balázs (director, DOP, edit), Farkas Kriszta (actress, singer: ZUP), Bende Csaba (infrared-tech support), Medgyesi Ferenc (creative producer)

Hamarosan pedig érkezik a folytatás, ugyanis az EP-bemutatón a lelkes közönség már hallhatta élőben is a szóbaszó című dalt, melyről egy lyric videó július közepére várható a zenekar csatornáján.

Nézd meg a délibábhoz készült klipet!