Most szól:
Vezeti:
2017.01.10 Kedd . 13:29

A Green Day már Olaszországban, kezdődhet a turné

2016 októberében megjelent az amerikai punk zenekar, a Green Day legújabb albuma a ’Revolution Radio’. Az előző pár anyaghoz képest a banda ezúttal sokkal keményebb dalokat készített, ami rendkívül nagy szimpátiát váltott ki a zenekar hatalmas rajongótáborából.

A tagok már a korong megjelenésekor megerősítették, hogy az új dalokkal világkörüli turnéra indulnak, aminek az egyik állomása nem más lesz, mint Budapest. A koncertsorozat január 10-én kezdődik, Olaszországban. Mike Dirnt basszusgitáros a banda Facebook oldalán osztott meg egy képet, amin éppen rajongók hada veszi körül.A Green Day frontembere, Billie Joe Armstrong Instagram oldalán osztott meg egy videót, ahol látható a turné koncertfüzete, melyet a fanok majd a bulik alatt tudnak megvásárolni. Melyik rajongó gyűjteményéből is hiányozhatna egy ilyen darab?

i love italy! #greendayfest #greendayitaly ! ti amo !! siamo ancora vivi!

Billie Joe Armstrong (@billiejoearmstrong) által közzétett videó,Emellett a srácok az első koncert előtt, élőben jelentkeznek be a Facebook oldalukon, ahol beleshettek a kulisszák mögé, és talán még egy két eddig sosem látott vagy hallott infóval is gazdagabbak lehettek.Forrás: Facebook