Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.03.20 Hétfő . 10:47

8 különleges szupermodell és nem mindennapi történetük

Gyakran előfordul a mai világban, hogy valakit elítélnek vagy furcsa szemmel néznek rá, ha kicsit más mint a többiek. Ezeknek a modelleknek is biztos gyakran szembe kellett nézniük ezzel a ténnyel, de Ők erőt merítettek belőle és mára az egyik legkeresettebb modellekké a váltak világon.

A következő rövid történetekben megismerheted őket, melyek rendkívül inspirálóak lehetnek bárkit számára.

Connie Chiu

  
Connie Chiu Hong Kongban született egy kínai család negyedik gyermekeként, de Ő az egyetlen aki albínóként látta meg a napvilágot. A család Svédországba költözött, ahol a lány egy művészeti iskolában tanulhatott, majd 24 évesen elkezdte modell karrierjét. Connie rendkívül sokoldalú hiszen a fotózások mellett egy jazz zenekarban is énekel.

Nikia Phoenix

 

Lilac lips. #tbt


Nikia Phoenix (@nikiaphoenix) által megosztott bejegyzés,
 
Nikia Phonex karrierje rendkívül jól indult, hiszen olyan cégek reklámarca volt már, mint például a Coca Cola. A lány arcát és testét rengeteg szeplő borítja, ami miatt sokszor csúfolták gyerekkorában, azonban ez nem tartotta vissza attól, hogy szupermodell legyen.

Stephen Thompson

 


 
Stephen sosem vágyott modell karrierről. Egyszer egy barátja kérte meg, hogy vegyen részt egy fotózáson, ahol olyan képek készültek, amik azonnal megváltoztatták a férfi életét. Rengeteg magazin és reklám sztárjává vált, 2011-ben pedig Givenchy fashion house arca lett.

Winnie Harlow

 

@graziauk


♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) által megosztott bejegyzés,
 
Winnie a vitiligo betegség jegyeit viseli a bőrén. A lánynak viszont mindig is eltökélt szándéka volt, hogy szupermodell legyen, ezért is jelentkezett az "Amerika következő top modellje" műsorba, ahol az ötödik helyen végzett.

Ava Clarke

 

AVA CLARKE #art #photography #avaclarke @sterlingpics


AVA CLARKE (@theavaclarkedotcom) által megosztott bejegyzés,
 
Ava egy afrikai albínó lány, aki zöldeskék szemével, szőke hajával és rózsaszín ajkaival rögtön meghódította a modellvilágot.

Khoudia Diop

 


 
Khoudia Diop egy 19 éves lány, aki nemrég kezdett el a modell "bizniszben" dolgozni. Instagram profiljának jelenleg 235.000 követője van.

Anastasia Zhidkova

 

shooting


KIMI / (@kiker_chan) által megosztott bejegyzés,
 
Nastya Zhidkova-t legtöbben a legszebb albínó lánynak tartják a világon. A lány kiskora óta énekel és saját YouTube csatornát vezet, ahova gyakran tölti fel saját dalait.

Lola Chuil

 

. Dress : @Surelymine Choker: @jimmerly


just humble yourself (@typicalblackmum) által megosztott bejegyzés,
 
Közel félmillióan követik Instagramon Lola-t, aki jelenleg Los Angelesben él és tanul. A lány 8 nyelven beszél!

Forrás: Brightside