Most szól:
Vezeti:
2017.03.20 Hétfő . 11:24

Akikről még hallani fogunk: As It Is

Akik nagyjából képben vannak a főként pop-rock és pop-punk zenekarokat képviselő Fearless Records előadóival, azok már lehet ismerik a hatalmas lendülettel robbanó új, As It Is zenekart.

Az amerikai banda már korábban 2012-ben alakult és először YouTube feldolgozásokat tettek fel az internetre az énekes, Patty Walters sikerén felbuzdulva.

Ő ugyanis punk és pop zenekarok covereit pakolta fel a videómegosztóra, ahol minden hangszeren Ő játszott és mellette énekelt. A fiú ezekkel több milliós nézettségeket ért el és hatalmas rajongótáborra tett szert.


 

Az egyre nagyobb népszerűséget meglovagolva Patty felhívta saját zenekarára a figyelmet, ami felkeltette a Fearless Records érdeklődését a banda iránt. Pár hónap múlva a frontember már búcsúvideójában mesélt az As It Is jövőjéről, valamint debütáló daláról.


 

A banda utána folyamatosan koncertezett a Vans Warped Tour keretein belül, ahol körbejárták egész Amerikát. A tengerentúli bulik után mint headliner zenekar kezdték saját sorozatukat, aminek egyik koncertje itt volt Budapesten.


 

A zenekar új dalaival egy kicsit a popposabb hangzással kacsintgat, de persze elengedhetetlenek a zúzós gitár riffek és a dübörgő dobtémák.
Az As It Is hamarosan újra útra kel és ismét beveszi Európát, de ezúttal nincs magyar állomása a turnénak.