Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.03.20 Hétfő . 10:05

Örömhír az Ugg rajongóknak

A jó idő beköszöntével sem kell könnyes búcsút venned az egyik kedvenc márkádtól.

Hazánkban is már egyre többen rajonganak az Ugg-ért, hiszen amellett, hogy nekem egy házimamuszra hasonlít, nagyon kényelmes és meleg. Személy szerint rettenetesen fázós vagyok, így sokszor mentette már meg a hidegtől a lábaimat, aztán tavasszal, amikor előjönnek az első napsugarak fél éves pihenőre küldöm a csizmám.  Aki járt mostanában bevásárlóközpontokban, és alaposan megnézte a kínálatot,  láthatta, hogy egyre több szőrős cipő/papucs bukkant fel a polcokon.  Az Ugg piacra dobta a szőrős papucsait,  így nyáron sem kell lemondanunk a márkáról. Hat színben elérhető, és az ára 100 dollár.  Szerintem egyszerű farmerral és pólóval jól néz ki.  Aki nem ragaszkodik a márkához, a fast fashion boltokban is találhat hasonló darabokat, én pár napja az interneten rendeltem meg a sajátomat, amint megérkezik megmutatom nektek.


gallery-1489691718-s17-w-royale-hpnk-4

Forrás: elle