Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.03.20 Hétfő . 10:08

Szépségtipp egyenesen a konyhádból

A majonéz jótékony hatása.

Egy régebbi cikkemben írtam már nektek a mézről, hogy milyen jól alkalmazható pakolásként. Az egyik barátnőm már mindennel próbálkozott, de a szőke tincsei sehogy sem akartak nőni. Minap találkoztam vele, és elképedve vettem észre, hogy mennyit nőtt a haja és milyen gyönyörű állapotban van. Nevetve mesélte, hogy „talált” egy szuper pakolást és azóta csodát tett a hajával.


 Ez a titokzatos csodafegyver a majonéz.


Nem csak a hajnövekedést segíti elő, de az ecettartalma miatt a korpásodásra is megoldást nyújthat.


A megmosott nedves hajadra vidd fel, majd csavard be törölközőbe, vagy kösd fel.  Hagyd rajta 20 percig, aztán samponnal alaposan öblítsd le.


Természetesen a hatás mindenkinél eltérő lehet - hasonlóan mint a paradicsom a gennyesedésre –, de egy próbát szerintem mindenéppen megér.