Most szól:
Vezeti:
2017.04.20 Csütörtök . 14:18

Power Pointban foglalta össze a lány, hogy miért érdemes randizni vele

A prezentáció láttán minden bátortalan szingli erőre kaphat. Nevetésre felkészülni, Lizzy nem aprózta el a dolgot!

Ismerjétek meg Lizzy-t, aki egy hat diás powerpointtal készült, hogy meggyőzze álmai lovagját: ő az a lány, akit eddig keresett. Hogy milyen indokokat sorakoztatott fel Lizzy?


Az első diának a következő címet adta: Eleged van abból, hogy a családod folyton nyaggat, hogy mikor lesz komoly kapcsolatod? Ne keress tovább!

Itt nagyvonalakban összefoglalta, hogy csodálatos humorral megáldott lány, akit bárki szívesen hazavinne hálaadásra, hiszen bármiről lehet vele beszélgetni az asztalnál ülve.

Liz arra is nyújtott opciót, ha nem éppen a monogámiáról vagy híres: ha vele randizol olyan, mintha három különböző barátnőd lenne, egy egyenes hajú bombázó, egy buja femme fatale és egy inkább vicces és érdekes leányzó.
Képkivágás

„Komoly” táblázattal támasztotta alá, hogy hogyan gyarapodott nőiességében az elmúlt években.

És a pénztárcád vastagsága miatt sem kell aggódnod, hiszen ő egy önálló, dolgozó nő, aki saját magát és fiúját is el tudja tartani, ha arról van szó.

Ez még mindig nem győzött meg?

Akkor kapaszkodj meg, mert Lizzy-ről olyan emberek zengenek ódákat, mint Channing Tatuum, - aki csak azért nem merte randira hívni, mert túl jó nő hozzá-, az exbarátnők, vagy a saját anyja, aki szerint Lizzy „tehetséges, briliáns és teljességgel lenyűgöző”.
Képkivágás2

Sajnos Lizzy nem ért célba, és visszautasították, ("ez aranyos, de kérlek ne keress többet") viszont nem kevés embernek dobta fel az amúgy szürke napját.

Forrás: 9gag