Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.05.16 Kedd . 14:13

Végre mindenre fény derült II. Petőfi Zenei Díj sajtótájékoztatóján

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy idén visszatér a Petőfi Zenei Díj, méghozzá ismét a VOLT Fesztivál -1. napján, ahol a szobrok kiosztása mellett ismét remek produkciók várják a fesztiválozókat.

Májust 15-én egy sajtótájékoztató keretein belül bejelentették az idei jelölteket is. Idén az Év zenekara, az Év férfi és női előadója, az Év dala, az Év felfedezettje, az Év videoklipje, az Év koncertje és az Év dj-je kategóriákban osztják ki a díjakat.

A idei eseményről Lobenwein Norbert mesélt nekünk:

 

 

 

Az idei évben átadásra került egy életműdíj is, melyet nem más kap, mint Demjén Ferenc. Ennek tiszteletére Zävodi Marcel és a Petőfi Allstars feldolgozásában elkészült a Jelszó: Love c. dal, amit most Ti is meghallgathattok.