Most szól:
Vezeti:
2017.05.19 Péntek . 17:26

Ha hétvége, akkor itt az aktuális programajánló!

Itt a péntek, mi pedig ismét készültünk Nektek hétvégi programötletekkel. Jobbnál jobb zenei és gasztronómiai események közül válogathattok vidéken és Budapesten egyaránt. Kikapcsolódásra felkészülni!

Nagy-Szín-Pad – Akvárium Klub – 05.19. – 05.22.


nsz

A Nagyszínpad rendezvénysorozat célja, hogy a már ismert, rendszeresen koncertező zenekarokat még nagyobb ismertséghez juttatja. “A tehetségmutató elnevezés nem véletlen: nem felfedezni kívánunk, hanem olyan művészeknek szeretnénk nagyobb teret engedni, akik mellett a közönség egy része már letette a voksát. Mi őket akarjuk megmutatni egy szélesebb rétegnek, mert az eddigi dalaik, koncertjeik alapján úgy gondoljuk, képesek lennének megállni a helyüket a nagyszínpadokon is” – nyilatkozta Lobenwein Norbert, alapító-főszervező.


Magashegyi Underground, vendég Marge – Budapest Park – 05.19.


magashegyi

Akik elég gyorsak, ők odaérnek a Magashegyi Underground Budapest Park-os koncertjére, ahol a gyönyörű hangú Marge fog vendégeskedni, s együtt hozzák meg a tavaszt a rajongók számára.


Necc Party – Budapest Park – 05.19.


neccparty

Ecc, pecc, necc! Az egyik legmenőbb bulisorozat nyárra a Budapest Park-ba költözik, szóval aki elmegy a Magashegyi koncertre, az semmiképp se menjen haza, ugyanis óriási retró buli ígérkezik a helyszínen!


Supernem – Barba Negra Track – 05.19.


supernem

A srácok koncertjére is igyekeznetek kell, de megéri, ugyanis a Supernem bulik mindig őrületesek! Papp Szabi és bandája garantáltan felforgatja majd a házat.


Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság – Papp László Budapest Sportaréna – 05.19. – 05.21.


rg

Budapest immáron másodjára ad otthont a sportág Európa-bajnoksgának. A háromnapos rendezvény nem csak a versengésről szól, hanem hatalmas élményt is nyújt az RG szerelmeseinek.


OTP Gourmet Fesztivál – Millenáris – 05.18. – 05.21.


gourmet

A hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja ismét megrendezésre kerül a Millenárison. Az idei rendezvény középpontjában az eper és a mangalica áll majd.


Orosházi Libamáj Fesztivál – Gyopárosfürdő – 05.18. – 05.20.


libamáj

Ismét Orosháza ad otthont a méltán híres libamáj fesztiválnak. A különleges gasztronómiai élmények mellett remek zenei programok is várják az odalátogatókat. Fellép többek között a Hősök, a Tankcsapda, a Bikini, Ganxsta Zolee vagy Kowalsky meg a Vega.


FŐHE – Nyíregyháza – 05.17. – 05.21.


főhe

A Nyíregyházi Egyetem legnagyobb rendezvényén olyan fellépők lesznek majd, mint a Punnany Massif, Halott Pénz, Metzker Viki, Majka & Curtis vagy Dublic. A hangulat garantált!


Zsolnay Piknik - Pécs – 05.19. – 05.21.


zsolnay
Igazi békebeli piknikre invitálja a nagyközönséget a Zsolnay Piknik rendezvénye. A kulturális programok mellett remek koncertekkel is készülnek majd az odalátogatóknak.


Reméljük sikerült mindenkinek kedvére való programot találni, jó pihenést és szórakozást kívánunk Nektek!