Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.05.22 Hétfő . 12:23

Hiperkarma - Délibáb

Jelölések:

Az év dala Az év férfi előadója

A Hiperkarma sokak szerint a 21. század egyik magyar kultuszzenakara. Olyannyira pontosan lehet ez igaz, hogy első koncertjük 2000-ben volt a Szigeten, és még ebben az évben megjelent az azóta ikonikussá vált első nagylemezük, hiperkarma címmel. Az azóta eltelt időben ezt még három másik követte (amondó, 2003; konyharegény, 2014; délibáb, 2017), koncertek országszerte és a határokon túl. A második és harmadik lemez közt eltelt időben a zenekar és frontembere, Bérczesi Róbert sorra éltek meg különböző mélységeket, amikből 2014-ben egyfajta bölcs visszatekintés képességével tértek vissza, azóta pedig megállíthatatlanul mozgásban vannak.

 

Tagok: Bacsa Gyula / Bérczesi Róbert / Hámori Benedek / Kis 'Sztivi' Tibor / Varga Laca / Zaják Péter /  Kelemen Angelika / Vincze Fekete Vera / Vucurevic Elvira

Jelölések:

Az év dala: Délibáb

A zenekar Facebook oldalát itt találjátok.

A Petőfi Zenei Díj hivatalos Facebook eseményét pedig itt.