Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.05.22 Hétfő . 12:20

Irie Maffia - Bajnok

Jelölések:

Az év dala Az év DJ-je Az év férfi előadója Az év női előadója

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó banda igazi supergroup: nem csak a négy (!) frontember – Sena, MC Columbo, MC Kemon és Busa -, de a mögöttük álló zenekar is jócskán letett már a hazai – és nemzetközi – zenei élet színpadára.

A tavaly tíz éves fennállását ünneplő zenekar a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig, 2015-ben pedig az a megtiszteltetés érte őket, hogy a Sziget Fesztivál himnuszát ők adhatták. Az erre az alkalomra készült Easy As One Two Three című dal előhírnöke volt a tavaly áprilisban megjelent, „10” című albumnak is, mely egyszerre előremutató és tipikusan Irie Maffiás.

 

Tagok: Élő Márton a.k.a. dr. Dermot - trombone / Horváth Gáspár a.k.a. JumoDaddy - keyboard / Meggyes Ádám - trumpet / Baranyai Ákos a.k.a. Future - cuts / Busa István - rap / MC Kemon - rap / Dési Tamás - drums / Demeter Zoltán - bass / Kéri András a.k.a. Columbo - rap, vocals / Oláh Antal - percussion / Sena Dagadu - rap, vocals / Szekér Ádám - guitar

Jelölések:

Az év férfi előadója: Columbo

Az év női előadója: Sena

Az év dala: Irie Maffia - Bajnok

Az év dj-je: Jumodaddy

A zenekar Facebook oldalát itt találjátok.

A Petőfi Zenei Díj hivatalos Facebook eseményét pedig itt.