Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.05.22 Hétfő . 13:33

Kiss Tibi

Jelölések:

Az év férfi előadója

Kiss Tibi, a Quimby motorja, zenész, képzőművész, dalszövegíró, költő. 1971-ben született Dunaújvárosban. Kezében előbb volt ecset, mint gitár: gyerekkorától képzőművésznek készült, diplomáját is a Budapesti Képzőművészeti Egyetem festő szakán szerezte. A zene gimnazista korában lépett be az életébe, amikor Liviussal eldöntötték, hogy zenélni kezdenek. A kezdeti néhány akkordból és kamaszos lelkesedésből azonban hamar életforma, sőt hivatás lett: 1991-ben alapították meg a Quimby-t, a zenekar eredetiségével pedig hamar a legnépszerűbb bandák közé küzdötte fel magát. A képzőművészet és a Quimby mellett hallhatjuk még a Budapest Bár színeiben, de gyakran vendégeskedik a Csík zenekar és a Random Trip koncertjein is.

Jelölések:

Az év dala férfi előadója

A zenekar Facebook oldalát itt találjátok.

A Petőfi Zenei Díj hivatalos Facebook eseményét pedig itt.