Most szól:
Vezeti:
2017.05.27 Szombat . 10:51

Döntőjéhez érkezett a Nagyszínpad!

Május 27-én este végre eldől, hogy ki nyeri az idei Nagyszínpad! tehetségmutató versenyt. De addig is még van egy kis időnk, hogy felidézzük a döntősök korábbi produkcióit, nyilatkozatait illetve a szavazás menetét. Hiszen tudjátok, kedvenceitek csakis rátok számíthatnak!

Térjünk hát a lényegre. Az alábbi képekre kattintva egy gyűjtőoldalra juttok, ahol az adott együttes összes eddigi Nagyszínpaddal kapcsolatos videóját, interjúját és természetesen versenyprodukcióját is megtaláljátok.

jónás vera

loci jatszik

mörk

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy enélkül a kis visszatekintés nélkül is tudtátok már, hogy kit támogattok leginkább a győzelem felé vezető úton, de biztos, ami biztos alapon, illetve azok kedvéért, akiknek még csak most sikerült elköteleződniük, következzen a szavazás menete.

Szavazni a következő módokon lehet:

- SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy szavazási etapban egy telefonszámról maximum 5 SMS szavazatot fogadunk el

- Instagramon a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadunk el. Szavazni csak publikus profilról lehet. Az így feltöltött képeket itt tudod megnézni!

- A nagyszinpad.com a zenekarok oldalain.

A döntősök kódjai:

Jónás Vera Experiment: vera

Lóci Játszik: locijatszik

Mörk: mork

Figyelem, a szavazást az élő adás folyamán zárják le, majd az összesítés után bejelentik a tehetségmutató idei győztesét!