Most szól:
Vezeti:
2017.06.19 Hétfő . 16:14

A Pretty Little Liars sztárja nyíltan beszélt betegségéről, az anorexiáról

A Pretty Little Liarsból már jól ismert Troian Bellisario már korábban sem rejtette véka alá étkezési szokásaival való problémáját és betegségét. Többször nyíltan beszél róla, ezzel segítve másokat.

Június 15-én pont ezek miatt a tapasztalatok miatt Troian szavaitól visszhangzott a National Eating Disorder Association 15. gálaeseménye, New York-ban. A rendezvény vendégei közt ott volt Janet Mock, Iskra Lawrence vagy Jamie Alexander, akik szintén nagy érdeklődéssel hallgatták a színésznő beszédét.


Bellisario az online oldalak pozitív oldalára is felhívta a figyelmet, hiszen szerinte azok is tudnak segíteni a problémákkal küzdőknek. "Cselekvésre kell felhívni a közösségi médiát, hogyan segítsünk egymásnak."


A fiatal színész Instagram oldalán osztott meg egy képet a gáláról, melyben elismerte a NEDA munkáját. Hozzátette, hogy támogatja a betegséggel harcolókat.
"Ez nem egy olyan betegség amiről csak hallasz, hogy valaki nem eszik. Ez sokkal összetettebb és több minden lehet a háttérben."Forrás: Teenvouge