Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.26 Hétfő . 11:31

A szeretet jegyében telt a II. Petőfi Zenei Díj főpróbája

Este 9 órától indul a II. Petőfi Zenei Díj melyen a tavalyi év legjobbjainak járó szobrokat fogják kiosztani egy hatalmas show keretein belül. Ennek a főpróbájára leshettek be most velünk!

A zord idő és a vihar ellenére a tavalyihoz hasonlóan remek hangulatban telt a főpróba. Idén a VOLT Allstars + Zävodi slágere a Jelszó: Love is felcsendül majd élőben a fesztiválozók előtt, mely sokkal több üzenettel bír, mint azt gondolnánk. Kattints a videóra, hiszen remek dolog látni, hogy a különböző stílusból érkező zenészek ilyen jól tudnak együtt dolgozni és ekkora a barátság köztük.

Akár éppen a fesztivál bejáratánál vársz, vagy még dolgozol, nem számít. A lényeg hogy este Petőfi Zenei Díj, melynek Te is a részese kell hogy legyél! A jelszó: Love!