Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.26 Hétfő . 14:35

Az év felfedezettje kategória jelöltjei - Szerintetek ki lesz idén a legígéretesebb feltörekvő?

Este 9-től kezdetét veszi a II. Petőfi Zenei Díj, lássuk idén mely felfedezettek lehetnek esélyesek a díjra!

Bagossy Brothers Company

bagossy

A Bagossy Brothers Company 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő tagokból. Nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).

ByeAlex és a Slepp

slepp

ByeAlex Kedvesem című dalával robbant be a köztudatba és azóta is több országosan ismert dalt írt (Hé Budapest, Fekete, Az én rózsám). Zenekarával folyamatos látogatói a fesztiváloknak és kluboknak. 2015-től a csapat már  ByeAlex és a Slepp néven járja az országot és írja a dalokat. Az elsőként megjelent dal "Még mindig..." már is a magyar rádiók  egyik legtöbbet játszott dala.

Petruska

12484584_10153861546203979_5933498577302736355_o

Petruska András Budapest és a kora harmincas generáció krónikása. Dalaival először a város képeit fogta meg Metropolita című lemezén, majd a benne lévők érzéseit, problémáit, életét vette górcső alá harmincadik születésnapjához közeledve, Kapunyitó című második albumán.  2016 igen izgalmas év volt számára: megjelentette új albumát,  száznál is több koncertet adott szerte az országban, Trouble In My Mind dalával egészen A Dal döntőjéig jutott, innen pedig a Dal Felfedezettje díjat is hazavihette. A tehetséges dalszerző-énekes idén sem pihen: a folyamatos koncertezés mellett ezúttal a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóján méretteti meg magát.

Soulwave

soulwave

A Soulwave-et 2007-ben alapította Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait lélekemelő monumentalitás jellemzi, nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva.

Szabó Benedek és a Galaxisok

Szabo_Benedek_es_a_Galaxisok_2017 (2)

Szabó Benedek két kultikus nagylemezen keresztül dokumentálta a nagyvárosi éjszakákat és bennük a saját életét, de a 2013-as Kapuzárási Piknik és a 2015-ben megjelent Legszebb éveink után egészen másfelé fordult Focipályákon sétálsz át éjszaka című, most már tényleg teljes zenekarral rögzített harmadik lemezével, amit a szerelem, a bűntudat, a pánikrohamok, a depresszió és a végtelen hála ihlettek.