Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.26 Hétfő . 13:57

Az év női előadója kategória jelöltjei - Melyik hölgy távozhat szoborral a kezében?

Este 9-től kezdetét veszi a II. Petőfi Zenei Díj, lássuk idén mely női előadók lehetnek esélyesek a díjra.

Lábas Viki

labasviki_3

Az új generáció fiatal tehetsége, Lábas Viki énekes-dalszerző 2014-ben alapította meg Füstös Bálint gitárossal és Törőcsik Kristóf basszusgitárossal a ma már számos díjjal kitüntetett Margaret Island zenekart. A Balaton mellől származó, eredetileg népdalénekesként szárnyait próbálgató énekesnő és csapata telt házas klubkoncertek és fesztiválos fellépések során határokat nem ismerve népszerűsíti az örömzenélést itthon és alkalmanként külföldön is.

Pásztor Anna

pásztor

Pásztor Anna többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő, előadóművész, színész, táncművész. Magyarországon a Gór Nagy Mária Színitanodában, New Yorkban pedig az Alvin Ailey neves táncintézetében tanult. Ő és még néhány fantasztikus táncos végigturnézta Európát, utána pedig egészen New Yorkig jutott. Miután hazajött, együtt kezdett dolgozni öccsével és  még néhány kiváló dalszerzővel, akikkel megalapították 2004-ben az Anna and the Barbies nevű zenekart.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi fotó 2016

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2011- ben bemutatta Magdaléna rúzsa előadói estjét, amely a Pesti Színház repertoárjában immár az ötödik évadban látható.

Sena

sena pix1

Sena Dagadut mindenki ismeri, aki egyszer is kitette a lábát a budapesti éjszakába, vagy járt valamelyik fesztiválon az elmúlt tíz-tizenkét évben. First One című debütáló lemeze a magyar hiphop egyik mérföldköve lett.

Tarján Zsófia

Honeybeast

Tarján Zsófia egy metál zenekarban és a rap műfajban is egyaránt kipróbálta már magát. Hírnevét azonban a 2014-es Dal c. műsor hozta meg neki, ahol a Honeybeast énekesnőjeként láthattuk a színpadon. Legnagyobb Hős című dala az ország egyik kedvenc slágerévé vált. A zenén kívül a művészet játszik még nagy szerepet az életében. Sorra nyílnak meg kiállításai, és az imént említett dalhoz, az ő grafikái alapján készült el a videoklip.