Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.26 Hétfő . 13:38

Az év zenekara kategória jelöltje - Vajon ki lesz idén a nyertes?

Este 9-től kezdetét veszi a II. Petőfi Zenei Díj, lássuk idén mely zenekarok lehetnek esélyesek a díjra!

Blahalouisiana

Blahaluisiana-Sajto-3.3

A hazai pop-rock szcéna egyik legüdébb színfoltja a 2012-ben alakult hattagú Blahalouisiana. A nemzetközi színvonalon alkotó együttes előszeretettel nyúl vissza a '60-as, '70-es évek blues, soul és beat hangzásvilágához, zenéikben meghatározó - a modern amerikai dalszerzők inspirálta - könnyed gitárzene.

Fran Palermo

16179727_1321572717905717_7996065291348255712_o

A Fran Palermót 2011 végén alapította Henri Gonzo énekes-gitáros frontember Budapesten. A zenekar zenei stílusát és zenéjét sok műfaj határozza meg, legfőképp indie, rock and roll, afro pop vagy éppen az ütősökkel, fúvósokkal és billentyűssel megdobott mediterrán hangulat.

Halott Pénz

halott pénz - PZD adatlap.docx

Avantgárd hip-hop, vagy gitár riffekkel operáló intelligens party-himnusz? A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz három éve már hétfős élőzenekar, a hazai hip-hop színtér üde színfoltjából pedig, a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendégévé vált.

Margaret Island

margaret-6309-2

Néhány fiatal ül a margitszigeti platánok alatt és énekel meg zenél. Népdalok, tábortüzek repertoárja, napjaink akusztikus folk-pop slágerei, ami épp eszükbe jut. Aztán írni kezdenek, aztán stúdiózni, aztán koncertezni... Papírhajón Bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.

Honeybeast

Honeybeast_2016 sajtófotó

Érzelmes extrémitás, kiszakadó lélek és józan racionalitás. Akár egy szál gitáron vagy éppen ukulelén is előadható dalok és végsőkig kidolgozott hangszerelés. Tábortűz-romantika és nadrágszár-lobogtató basszus, vonósnégyes és kifacsart elektronika, finom irónia, metsző szarkazmus és mély emberi drámák a szövegekben - ez a Honeybeast.