Most szól:
Vezeti:
2017.07.14 Péntek . 15:17

Itt 2017-es vizes világbajnokság hivatalos himnusza!

"Mi vagyunk a víz". Ezt mondatot július 14. és 30. között számtalanszor fogjuk hallani, hiszen elrajtott az idei vizes világbajnokság.

A FINA égisze alatt 1973. óta rendezik meg a vizes sportok világbajnokságát, idén pedig Budapest és Balatonfüred ad ennek otthont.


A szervezők ugyan vártak a Kozma Kata, Iván Szandra és Sebestyén Áron közös szerzeményének, a "We Are The Water"-nek a megjelenésével, hiszen csak a megnyitó előtt egy nappal lehetett hallani, de megérte várni a Veréb Tamás által énekelt himnuszra.


Ennek örömére Kozma Katát és Iván Szandrát faggattuk a szám keletkezésének körülményeiről. A dalt meghívásos pályázaton választották ki a vb rendezői. Igyekeztek egy olyan művet létrehozni, ami inspiráló mind ritmikailag, mind dalszövegileg. Emellett fontos volt nekik, hogy a szerzemény eufórikus állapotot ébresszen a hallgatókban. Sok ihletet merítettek a víz lényegéből, a víz energiájából. A refrén nagyon buzdító, arra ösztökél, hogy felpattanj a helyedről és teli torokból énekeld. Az egész együttműködés számukra egy csapatépítő tréning volt, az összhang hármuk között, a szurkolói hangulat mind abban segítettek, hogy létrejöhessen ez a dal.


Kata és Szandra legjobban a szinkronúszást illetve a toronyugrást várják, és folyamatosan követni fogják az eseményeket, ahogyan mi is!


Most viszont hallgassátok meg a "We Are The Water"-t!