Most szól:
Vezeti:
2017.07.16 Vasárnap . 05:00

Hírességek, akikről már fénykorukban megfeledkeztünk

Bizony sok mindenkit beskatulyáz egy szerep, olykor pedig szinte lehetetlen kitörni belőle.

Egy emlékezetes alakítás könnyen válhat kellemetlenné, ha nem tudsz megválni egy karakter szellemétől. Íme azok a sztárok, akiket megrekesztett legnagyobb szerepük.

1. Jennifer Grey (Dirty Dancing)

kép1

A Dirty Dancing film valóban legendás volt, és így a főszereplő Jennifer Grey is felejthetetlenné vált, de a várva várt sikert nem hozta meg számára.

2. Mary-Kate és Ashley Olsen (Kettőn áll a vásár)

kép2

A Kettőn áll a vásár szerettette meg a világgal a testvérpárt. Legutóbbi közös filmjük a New York-i bújócska volt 2004-ben, ezután közös színészi pályafutásuk nagyjából véget ért. A nővérek társelnökei lettek a Dualstar cégnek, ezzel pedig ők lettek a tizenegyedik leggazdagabb nők a szórakoztatóiparban.

3. Mark Hamill (Star Wars trilógia)

kép3

A filmipar Mark-ban már csak Luke Skywalkert látta, így nem kapott főszerepet egy készülő produkcióban sem. Hamill ettől mély depresszióba esett, és csak másodlagos szerepeket játszott.

4. Jake Lloyd (Star Wars I: Baljós árnyak)

kép4

Mark kollégája szintén gyűlöli híres szerepét. A színész azt mondta: "Az osztálytársaim folyton piszkáltak: minden alkalommal, amikor megláttak, a fénykard hangját utánozták, szörnyű volt. Az iskolai életem pokollá változott, és napi 60 interjút kellett adnom." Lloyd későbbi évei sem voltak szerencsések: problémái voltak a rendőrséggel és az egészségével.

5. Mischa Barton (Narancsvidék)

kép5

A Narancsvidék hihetetlenül híressé tette a színésznőt, de a dolgok rosszra fordultak, a szenvedélybetegség rabja lett. Igaz, hogy számos szerepet kap és vállal el, ám a mennyiség a minőség rovására megy, hiszen közepes, alacsony nézettségű filmekben látható legtöbbször.

6. Sarah Michelle Geller (Buffy a vámpírok réme)

kép6

A színésznő a 90-es években vált híressé a vámpír gyilkos szerepe által. A sorozat annyira sikeres volt, hogy Sarah a megformáltjával vált egyenlővé. Egyre kevesebb filmes ajánlatot kapott, míg aztán Paulo Coelho híres regényén alapulva megkapta a Veronika meg akar halni főszerepét. Geller utána Diánát játszotta a Scooby Doo filmekben. Azóta kisebb szerepeket játszott, jelenleg két gyermekét neveli.

7. Macaulay Culkin (Reszkessetek betörők)

kép7

A lista hiányos lenne Macaulay Culkin nélkül. A Reszkessetek betörők után az egyik legsikeresebb gyermekszínésszé vált. Felnőttként túl sok problémával szembesült: mindkét nővére meghalt, elvált feleségétől és addigra az antidepresszánsok rabjává vált. Most DJ-ként dolgozik, néha feltűnik filmekben és van egy saját zenekara a The Pizza Underground.

Ti kit hiányoltok legjobban a képernyőről? Írjátok meg kommentben!

Forrás: Brightside

Véleményed van? Akkor nyomd!