Most szól:
Vezeti:
2017.07.17 Hétfő . 10:50

15 inspirációs bohém outfit

A 60-as évekre jellemző stílus, még ma is közkedveltnek számít. A fesztiválokra is bátran vegyünk fel hippisebb darabokat!

A régebbi divatirányzatok  olykor-olykor visszatérnek, és vannak olyan stílusok is, amik sose mennek ki.  A bohém öltözködés szerencsére pont az utóbbiba sorolható. Az egyik legolcsóbban beszerezhető divat, mivel a legjobb darabokat a turkálóból és vintage boltokból tudjuk beszerezni. A fesztiválos outfitjeimnél írtam is erről nektek. A legjobb benne, hogy az aktuális trendeket nem kell figyelembe venni, így mindenki a személyiségéhez alakíthatja a stílusát. Hordhatod feltűnőbb nyaklánccal, tollakkal, kalappal, tornacipővel...stb. Én imádom, és a fesztivál szezonban szerintem az egyik legtrendibb megjelenés. Plusz pont, hogy sose megy ki a divatból, így nem kell majd a ruhákat a szekrény mélyére helyezned mondván, hogy „ úgy sem veszem már fel”.


Mindez, ha még mindig nem lenne elég, hoztam 15 inspirációs képet, hogy kedvet kapjatok a bohém stílushoz.
02-white-mini-dress-with-ruffled-sleeves-and-colorful-floral-embroidery-on-the-bodice 03-wide-strap-white-mini-dress-with-colorful-embroidery-and-tassels 04-short-white-dress-with-short-sleeves-and-floral-embroidery-plus-lace-detailing 05-blush-boho-lace-mini-dress-with-tassel-sleeves-and-an-off-the-shoulder-neckline-ankle-strap-heels 06-fuchsia-mini-dress-with-lacing-up-long-sleeves-and-floral-prints-worn-with-brown-ankle-booties 07-light-blue-off-the-shoulder-mini-dress-with-bell-sleeves-and-colorful-floral-embroidery 08-mini-navy-dress-with-wide-half-sleeves-and-lots-of-embroidery-lace-up-gladiator-sandals-and-lots-of-bracelets 09-a-blush-knee-dress-with-ruffles-and-white-lace-detailing-with-a-denim-vest-and-lace-up-shoes 10-a-mustard-mini-dress-with-long-sleeves-and-a-floral-print-with-suede-boots-and-a-hat 11-a-burgundy-and-white-printed-wrap-dress-with-long-bell-sleeves-a-V-neckline-and-a-front-slit 12-a-colorful-floral-print-maxi-dress-with-long-sleeves-a-deep-laced-up-V-cut-and-a-front-slit 13-bold-blue-dress-with-a-deep-back-V-cutout-tassels-and-wide-sleeves 14-colorful-printed-maxi-dress-with-a-plunging-neckline-and-tassels 15-bold-yellow-dress-with-appliques-long-sleeves-and-a-side-slit-for-sunny-days 16-off-the-shoulder-teal-dress-with-long-sleeves-and-a-ruffled-skirt-colorful-floral-printing


Forrás: styleoholic, beastlittlebohoo