Most szól:
Vezeti:
2017.08.11 Péntek . 14:32

Sokkot kapott Britney Spears

Britney Spears Las Vegas-i koncertjeinek szinte hagyománya van. A pophercegnő folyamatosan visszatér a Planet Hollywood-beli önálló estjeire, melyek egytől egyig mindig telt házasra sikerednek.

A 35 éves énekesnő augusztus 9-én sem tett másképp, éppen a (You Drive Me) Crazy című klasszikust adta elő óriási tánckarával, miután egy vad rajongó felrontott a színpadra, ezzel halálra rémisztve Britney-t.


Ahogy a fenti videóban is látszik, illetve jól hallatszik, a biztonsági őrök egyből leteperték az őrült rajongót, miközben a remegő térdű énekesnő azt kérdezgette: ''Fegyver is van nála?'' Hála istennek az utóbbi nem így volt, és mindenki sérülés nélkül megúszta az incidenst.

Britney-t egyébként mostanában sok támadás éri playbackelés miatt, azonban ő tagadta a vádakat:

''Nagyon vicces, hogy sokan azt gondolják, nem éneklek élőben. Sokat táncolok, muszáj, hogy legyen egy kis playback, de ráéneklek mindig a saját hangomra. Felhúz, hogy szétpörgöm magam és közben énekelek is, és soha senki nem értékeli az erőfeszítésem.''

Márpedig Britney isteni formában van, és még mindig ugyanolyan tehetséges, mint '99-ben, karrierje kezdetén is volt. Nem hiszed? Csekkold a videót!

Forrás: NME