Most szól:
Vezeti:
2017.08.12 Szombat . 08:21

Szombaton is irány a Sziget Fesztivál!

Elérkezett egy újabb nap a Szigeten! A szombat pedig az előzőekhez hasonlóan szuper programokkal vár bennünket. Lássuk most, hogy mire is lehet számítani!

Érdemes már délután kilátogatni a Szigetre, hiszen a Nagyszínpad programját ezen a napon a Halott Pénz kezdi. A srácok idén is az összes hazai fesztiválon felléptek, több ezres tömeg előtt, így biztos, hogy most is hatalmas bulira számíthatunk. Akik pedig még további magyar zenekarok koncertjét látogatná meg, azok a Petőfi Rádió – Telekom VOLT Fesztivál színpadja felé vegyék az irányt, hiszen fellép többek között a Fran Palermo, a Brains és Szabó Balázs Bandája is.


A Halott Pénzt Iggy Azalea követi, aki Rita Ora helyére ugrott be az utolsó pillanatban. Az ausztrál rapper után is érdemes maradni a Nagyszínpad környékén, hiszen egy őrülten látványos Color Party veszi kezdetét.
A szombati nap egyik legjobban várt fellépője kétség kívül Macklemore & Ryan Lewis, akik igazi visszatérőnek számítanak már hazánkba. A koncerten biztos elhangzanak majd a legnagyobb slágerek, így igazán hatalmas show-ra számíthatunk!

Akiknek pedig még ez sem elég, annak az OTP Bank Színpad by A38 is tartogat fantasztikus koncerteket. Például a Crystal Fighters-t, akikre azért is érdemes odafigyelni, hiszen a zenekar énekesnője Ellie Fletcher, az Ivan & The Parazol legújabb lemezén is közreműködött, amikor a srácok az Egyesült Államokban jártak.

Találkozunk a Szigeten!