Most szól:
Vezeti:
2017.09.08 Péntek . 12:45

Rákbeteg kisfiúnak segített Harsányi Levente

Megható dolog történt a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában.

Csütörtök reggel a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában Harsányi Levente elmondta, hogy nagyon megérintette egy hallgatói megkeresés. A levélben egy Feri nevű rákbeteg kisfiú édesanyja kért segítséget ahhoz, hogy be tudják rendezni a gyermekük kezelés utáni hazaköltözéséhez szükséges steril szobát.

Levente a Duna Televízió Család-barát című műsorában látta, hogy a legnagyobb magyar üzletlánc a héten már segített egy rászoruló családnak és az az ötlete támadt, hogy megkérdezi, segítő kezet tudnának-e nyújtani a kisfiúnak is. A péntek reggeli adásban meg is született a döntés: „Maximálisan támogatjuk az ötletet. A szobába szükséges valamennyi bútort biztosítani tudjuk Feri és családja számára, így megnyílik a lehetőség arra, hogy a kisfiú hazaköltözzön, amint olyan állapotba kerül” – mondta Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

„Nagyon örülök annak, hogy vannak olyanok, akik tudnak segíteni és segítenek is azokon, akiknek szüksége van rá. Remek érzés, hogy a rádión keresztül mi is tehettünk valamit az ügy érdekében” – mondta Harsányi Levente.