Most szól:
Vezeti:
2017.09.14 Csütörtök . 12:04

Elképesztő lépést tettek a Trónok harca biztonsága érdekében

A Walking Dead a hetedik évad forgatásán ugyanezt a lépést hajtotta végre sikeresen, így most a Trónok harca készítői is megpróbálkoznak ezzel, az előző évad bukásai után.

A hetedik évadbeli kiszivárgott részek és spoilerek után úgy tűnik, az HBO feladja, hogy hét lakat alatt tartsák a Trónok harcát, ehelyett egy olyan bonyolult hálózati tervet találtak ki, amit maga Lord Varys is megirigyelhetne. Több verziót fognak készíteni a kiszivárgás elleni küzdelem érdekében, így senki nem fogja tudni, mi lesz az eredeti és igazi befejezése a szériának, csak amikor eljön az ideje az felfedésnek.

170813-emilia-clarke-peter-dinklage-game-of-thrones-hplg

Gondoljunk csak bele. Ha ki is szivárogna mind az összes alternatív befejezés, akkor sem fogják tudni a nézők, melyik az eredeti és emiatt fogja lázban tartani őket a nyolcadik évad évadzáró epizódja.

Hiába kell még várnunk több mint egy évet a nyolcadik évadáig, de azok, akik abban reménykedtek, nem kell végig várniuk a heteket a végkifejletig, most kénytelenek lesznek, hiszen ha igazak a hírek, akkor a kiszivárgott jeleneteknek nem lehet majd hinni.

via GIPHY

Forrás: Tvguide

Kép: IMDB