Most szól:
Vezeti:
2017.09.19 Kedd . 10:24

Emlékvideóval és koncerttel búcsúzik énekesétől a Linkin Park

Mike Shinoda napokban közzétett rejtélyes instagram posztjára végre fény derült.

Chester Bennington, a Linkin Park legendás frontembere július 20-án távozott közülünk. A hír még szinte azóta is felfoghatatlan, hatalmas ürességet hagyott maga után a legenda. Azóta számos híres előadó emlékezett meg koncertjén Chesterről, ki dallal, ki megható beszéddel búcsúzott.

A napokban Mike Shinoda, az LP zenekar tagja egy rejtélyes üzenetet hagyott egyik instagram fotója alatt, melyben jelezte, hogy érdemes nyomon követni a zenekar közösségi oldalait, ugyanis nagy bejelentésre készülnek. Elindultak a találgatások, hogy vajon mi állhat a háttérben, de szerencsére nem kellett sokat várni a megfejtésre, ugyanis még aznap délután megkaptuk a választ, miszerint október 27-én koncertet ad a Linkin Park, frontemberük tiszteletére. Az esemény a Los Angeles-i Hollywood Bowlban lesz, ahol számos vendégelőadó tiszteleg majd a legendás zenész előtt.

Szintén a “nagy bejelentés” napján osztott meg a zenekar a “One More Light” című dalukhoz egy emlékvideót, amely még a legerősebb emberek szemébe is könnyet csal. A zenekar indulásától láthatunk benne felvételeket, egészen a tragédia pillanatáig. A videó természetesen futótűzként terjedt az interneten, a Facebookon és a Youtube-on 1 nap alatt, több mint 5 és fél millióan látták.

Forrás: Facebook