Most szól:
Vezeti:
2017.09.21 Csütörtök . 10:32

Az aputest még sosem volt ennyire menő!

Hasi-tasi, ami kifejezetten az erősebbik nemnek kedvez? Vagy nem?

A blogon már írtam nektek a férfi felsőtestet mintázó fürdőruhákról, amik nyáron kiverték a biztosítékot az internetezőknél. Akik lemaradtak a strandok réméről, azok itt bepótolhatják.


FFI


Az aputest egyre népszerűbb, és én például sokkal jobban kedvelem a kicsit pocakosabb férfiakat, mint a kockás hasú társaikat. A férfi legyen férfi, és inkább legyen egy kis feleslege, mintsem a finom magyaros pörkölt helyett csak rizst egyen egész nap.


A napokban egy újabb extrém kiegészítő „hódít” az interneten, ami már a férfiaknak lett tervezve. Ez az ún. pocakos hasi-tasi, amibe beleteheted a mobilod vagy a pénztárcádat is. Természetesen ez a táska inkább humorosra sikeredett mintsem divatosra, de szerintem így is nagyon ötletes.


Nem hiszed? Nézd csak meg a képeket!


The 'Dadbag' Was Made For Men Who Want A Dad Bod But Without Eating Junk Food The 'Dadbag' Was Made For Men Who Want A Dad Bod But Without Eating Junk Food The 'Dadbag' Was Made For Men Who Want A Dad Bod But Without Eating Junk Food The 'Dadbag' Was Made For Men Who Want A Dad Bod But Without Eating Junk Food The 'Dadbag' Was Made For Men Who Want A Dad Bod But Without Eating Junk Food The 'Dadbag' Was Made For Men Who Want A Dad Bod But Without Eating Junk Food


Forrás: metro