Most szól:
Vezeti:
2017.10.11 Szerda . 12:37

Az utolsó Jedik előzetese valószínűleg téged is megtévesztett

A második Star Wars: Az utolsó Jedik előzetes megérkezett és igen, pontosan olyan izgalmakkal teli, ahogyan azt vártuk.

Október 10-én hajnalban, bombaként robbant Az utolsó Jedik második előzetese. Rengeteg minden kiderült és most már még jobban várjuk a december 14-ét, amikor is a mozikba érkezik a kilencedik film.

Ha lemaradtatok volna, most pótoljátok gyorsan az előzetest!

A záró jelentben, arra kaptunk utalást, hogy Rey a sötét oldal felé fordult és megkéri Kylo Ren-t, hogy „mutassa meg a helyét mindebben” és a férfi kinyújtja a kezét.

Na már most ez egy hatalmas becsapás volt a Disney részéről. Ha visszatekintünk egy picit Az ébredő erő előzetesére, ugyanígy elbántak velünk, amikor elhitették velünk, hogy Finn, vagyis John Boyega lesz az új jedi.

Szemfülesek észrevehették, hogy Az utolsó Jedik trailer záró képkockáin a két szereplő, Kylo és Rey, nem egy helyen tartózkodnak. Ugyan mindkettejük arcát a tűz világítja meg, de a háttér teljesen különbözik.

Ha tippelnünk kéne, azt mondanánk, hogy Rey jelenete akkor történik, amikor elutazik Lukehoz és megkéri, hogy tanítsa őt. Skywalker pedig azt a választ adja neki, ami az előzetesben is feltűnt, hogy „Ez nem úgy megy, ahogy azt te gondolod.”

via GIPHY

Ti mit gondoltok?

Forrás: Digitalspy