Most szól:
Vezeti:
2017.10.12 Csütörtök . 05:00

Az X-men sztárja jó pár évet letagadhatna!

Íme néhány érdekesség a Farkasról.

Hugh Jackman 1968. október 12-én született, Sydneyben. Gyermekkora óta kacérkodott a színészettel, drámaiskola és számos színházi szerep után, a filmezés felé fordult.

Hugh-Jackman-Muscles-Claws-in-The-Wolverine-570x356

Az igazi áttörést a X-Men filmek és a Wolverine karaktere hozta meg 2000-ben, akit Jackman összesen hat filmben alakított. Érdekesség, hogy a szerepet eredetileg Russel Crowenak szánták, aki maga helyett Jackmant ajánlotta a mutáns megszemélyesítésére. Kétségtelen, hogy Hugh Jackman neve egybeforrt a Farkaséval, de számos egyéb filmben is megmutatta tehetségét, mint például az Eddie, a sas, a Füles, vagy az Ausztrália.

Színészi képességei mellett Jackman kifejezetten tehetséges énekes is, amit a Broadway színpadán, illetve A nyomorultak című musicalben is bizonyított. Ezért a szerepéért Golden Globe-díját és Oscar-jelölést zsebelt be.


No caption needed.

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

A ausztrál színész, sok nő bánatára, 21 éve él boldog házasságban, a nála 13 évvel idősebb Deborah Lee Furness-szel, akivel két örökbefogadott gyermeket nevelnek. Barátságos természete és sziporkázó személyisége sokak kedvencévé tette őt Hollywoodban, ami abból is látszik, hogy négy alkalommal is ő volt a Tony-díjátadó házigazdája. Jókedvét és pozitívitását még az sem vette el, hogy ezidáig hat alkalommal diagnosztizálták bőrrákkal, de szerencsére sikerrel legyőzte a kórt.

hugh

Az már biztos, hogy Wolverine szerepében nem látjuk többé Hugh Jackmant, aki a úgy nyilatkozott nem képes még egyszer végig csinálni a szigorú edzésmunkát és diétát, ami a szerephez szükséges. Legközelebb A legnagyobb showman című filmeben láthatjuk őt a mozikban, idén decemberben.

Éljen soká, Hugh Jackman!

Kép: Express, Variety