Most szól:
Vezeti:
2017.10.12 Csütörtök . 13:22

Mi is ott leszünk a Budapest Maratonon

Méghozzá a leghosszabb távon!

Október 14-15-én rendezik meg a 32. SPAR Budapest Maratont, ahol az MTVA munkatársai is szép számmal jelen lesznek.

A szombati napon a kisebb távoké lesz a főszerep, illetve a V4 váltót is ezen a napon rendezik meg, ahol az MTVA négy csapattal is indul.

A fő attrakcióra, a 42 kilométeres maratonra vasárnap 9.30-kor kerül majd sor, ahol kollégáink közül négyen is indulni fognak: Mucsányi Marianna, Náray Balázs, Németh Balázs és Vígh András.

Az egyik résztvevőt, Náray Balázst néhány kérdés erejéig sikerült elcsípnünk, aki elárulta, hogy egészen pontosan 30 éve futja már a kilométereket, s nem ez lesz az első nagyobb távja. Körülbelül 2 héttel ezelőtt a reformáció 500 jótékonysági futásán teljesített 5 nap alatt egy 320 kilométeres távot, de volt már arra is példa, hogy egyhuzamban abszolvált egy 120 kilométeres versenyt.

Balázsnak nem újdonság a futás világa, olyan gyönyörű helyeken rótta már a kilométereket, mint Prága, Kassa, a Balaton vagy a Fertő-tó.

A négy vállalkozó egyébként egy hirtelen döntés következtében jelentkezett a versenyre, mivel mindannyiuk életében régóta szerepet játszik ez a sport, úgy gondolták itt is kipróbálják magukat.

Számukra nem csak a részvétel a fontos, szeretnének minél jobb időeredményeket elérni, van akinek a 3 óra a cél, s van aki a 4 órán belüli idővel is megelégszik.

Mi mindenesetre sok erőt és kitartást kívánunk!