Most szól:
Vezeti:
2017.10.13 Péntek . 12:31

Íme a világ 5 legdrágább élménye!

Ismerd meg a legextravagánsabb utazási élményeket!

Tom Marchant, egy luxus utazási iroda társalapítója, cége a világ körül kínál extravagáns és egyedi utazási élményeket.

Ha a luxus szó eszedbe jut, akkor valószínűleg megajachtokra, magánrepülőkre és dekadens élmények jutnak eszedbe.

Nézzük most meg, az 5 legegyedibb és legdrágább élményt!

 

Privát repülőtúrával egybekötött szafari Dél-Afrika fölött

1.

Ha mindig látni szeretted volna Afrikát, de azt stílusosan szeretted volna ezt megtenni, akkor ez a neked való túra. A felszállás Namíbiai Atlanti-óceán partjáról kezdődik, gördülő síkságok és dübörgő vízeséseken át vezet az út. Eljuthatsz még Namíbia híres sivatagába, Zambia exkluzív szavannáira, Malawi türkizkék vízéhez és a mozambiki korallszigetekhez.

Ár: 150.000 dollár/ 6 fő

 

Maldív-szigeteki homokzátonyon való táborozás

2.

Egy teljesen privát és lakatlan homokzátonyon töltheted az éjszakát egy Beduin stílusú sátorban, a Maldív-szigeteki csillagok alatt. Az idejutásodat luxus hidroplánnal teheted meg, kezedben a legdrágább pezsgővel. Az éjszaka egy gyertyafényes vacsorával veszi kezdetét, amit a privát személyzet készít el nektek, mielőtt ők elhagynák a zátonyt. A személyzet távozása után, teljesen egyedül tudjátok átélni ezt a romantikus élményt. A reggelit napfelkeltekor tálalják fel, amit egy magán jóga óra követ.

Ára: 2.000 dollár/éjszaka

 

Privát koncert egy vulkán belsejében

3.

Az izlandi Þríhnúkagigur vulkán egyik kamrája belsejében tudsz asztalt foglalni és magánkoncerten részt venni. Egy igazán különleges élmény veszi kezdetét, amint a földkéreg alá süllyedve egy nyugvó kráterbe érkezel és a világ egyik legexkluzívabb helyen költheted el a vacsorádat.

Ára: függ a kért koncerttől és ételektől

 

A Kínai nagy fal feletti repülés

4.

Ezen a csodálatos élményben, az utazók felfedezhetik a Kínai nagy falat egy luxus helikopteren, amit leszállás után egy napnyugtakor elköltött háromfogásos vacsora követ a Nagyfalon, és egy szakértővel járhatod körbe a falat, miközben a történelmi hátteréről és különleges históriákkal szórakoztatnak.

Ára: 3.400 dollár/ pár

 

Hajózz végig egy szuper jachton, a brazíliai Amazonon

5.

Az Amazon köztudottan otthona a világ legkülönlegesebb fajainak. Ezt pedig felfedezheted egy magán jacht túra keretein belül. A túra Rio Negroból indul, és esőerdőkön át vezet, a hozzáértő csapat, akik elkísérnek titeket, elvisznek titeket a legelrejtettebb sarkokba is, ahol zavartalanul tudjátok élvezni a természeti csodákat. A fedélzeten továbbá egy privát séf kísér titeket, aki a nap bármely szakaszában összeüti a legfinomabb brazil fogásokat.

Ára: kérésre

 

Forrás: Harper’s Bazaar