Most szól:
Vezeti:
2017.11.10 Péntek . 12:32

Egy életen át - első klipjével debütált nálunk a Szivák X Wagner akusztikus formáció

A srácok már ismerősek lehetnek, ugyanis mindketten Magyarország legismertebb zenekaraiban játszanak.

Szivák Zsolt a Cloud 9+ frontembereként, Wagner Emil pedig a Wellhello billentyűseként vált ismertté a fiatalok s az idősebbek körében egyaránt.

Zsolti és Emil és gyakran lépett fel "egy szál gitáros" műsorokban, de egy nap gondoltak egyet, s együtt léptek színpadra. Az összhang az első pillanat után megvolt közöttük, s onnantól kezdve elválaszthatatlan páros lettek, így megalapították a Szivák X Wagner  akusztikus formációt.

Facebook Facebook

Koncertjeiket egyre többen látogatják, ugyanis a srácok örömzenélése minden szívhez és korosztályhoz közel áll. Aki ellátogat egy bulira unatkozni garantáltan nem fog, ugyanis Emil konkrétan egy egész zenekart kitesz, játszik gitáron, ukulelén, zongorán, kazoon is, s az spds és a loop pedál világa sem ismeretlen terület számára.

A fiúk főként feldolgozásokat adnak elő, viszont most legnagyobb örömünkre megjelent első magyar nyelvű daluk, az "Egy életen át", melyhez rögtön videoklip is készült.

Témaként az elengedést célozták meg a fiúk, egy kapcsolatból történő kilépés áll a dal középpontjában. Az operatőri munkáért a remek tehetségű Temesi Ádám volt a felelős, aki szín- és képvilágban is kihozta a maximumot, de ezt már megszokhattuk tőle.

A Szivák X Wagner társulás az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának vendége is volt csütörtök este, nézzétek meg a frissen elkészült videoklippet és hallgassatok meg néhány kulisszatitkot a dalról!

Képek: Szivák X Wagner Facebook