Most szól:
Vezeti:
2018.06.20 Szerda . 10:55

Irina Shayk is frizurát váltott

Egyre több híresség dönt idén a rövidebb frizura mellett és szinte már hetente jelenik meg új külsővel egy világsztár! Selena Gomez, Emma Watson és Emily Ratajkowski is merőben új frizurát választott mostanában.

A frufru hatalmas népszerűségnek örvend a szezonban, és e trendhez a világsztárok is csatlakoztak. Akik régóta gondolkodnak azon, hogy vágassanak-e frufrut vagy sem, inkább döntsenek a csatos frufru mellett, mivel azt bármikor le lehet venni és így később sem fogják megbánni, ha esetleg rossz döntést hoztak volna.

A napokban egy újabb sztár csatlakozott a “frizuraváltó csapathoz”, méghozzá a gyönyörű modell, Irina Shayk. Sajnos ő nem állt meg a frufrunál, hanem még le is vágatta a hosszú haját. A milánói divathéten kapták lencsevégre az új, frufrus-bubi frizurájával, ami a rajongók szerint nem lett a legelőnyösebb választás. Irina az eseményre egy mélyen dekoltált fekete nadrágkosztümöt húzott, de sajnos még ez sem terelte el a figyelmet a rövid fürtjeiről.

View this post on Instagram

On my way .....

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

View this post on Instagram

Boys boys boys ❤️❤️❤️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Mi nagyon bízunk benne, hogy gyorsan megnő majd a haja a szépséges modellnek és nem végleges döntés nála a rövid frizura!

 

Forrás: dailymail

Lead kép: Instagram @irinashayk