Most szól:
Vezeti:
2018.07.31 Kedd . 10:06

Meghan Markle táskája óriási sikert aratott!

A sussex-i hercegné a divatoldalak állandó kedvence, szinte divatikonnak számít, és minden öltözékével lenyűgözi az embereket.

A minap egy igazán különleges szettben mutatkozott, ami már önmagában is feltűnő volt. A hercegnétől szokatlan, hogy farmerban mutatkozzon, de most mégis egy nagyon csinos Carollina Herrera kreációt viselt. A ruha az A vonalának és a derekán lévő övnek köszönhetően, még jobban kiemelte - az amúgy is formás-, Meghan alakját.

 

 

Mindehhez egy elragadó rattan táskát választott, ami a szezon egyik kedvence. A rajongók egyből fel is figyeltek az egyedi J.Crew kiegészítőre, ami pillanatok alatt fogyott el az üzletekből és az online shopokból. Nem meglepő, hogy azóta is készlethiány van a termékből, mivel a hercegné táskája ún. pénztárcabarát darab, ami átváltva kb. 9700 Ft.

Sőt! Nemcsak Meghan Markle az egyetlen híresség, akinek J.Crew táskája van - nemrég Pippa Middleton-t is láthattuk már aprócska rattan táskával.

 

 

Akik esetleg a királyi családhoz hasonlóan beleszerettek ebbe a táskába ne búsuljanak, remélhetőleg a márka a nagy sikerre való tekintettel, orvosolni fogja a készlethiányt!

Forrás: elle

Lead kép: Instagram @meghan_markle