Most szól:
Vezeti:
2018.09.06 Csütörtök . 12:46

Kabát és táska is egyben? Igen!

FatFace és a Jenny M márka közös kollaborációjáért a nők nagy része biztosan hálát fog adni! Találmányukkal megszabadították a gyengébbik nemet a mindennapi cipeléstől.

A Liberation Trench Coat, vagyis a felszabadító ballonkabát első ránézésre semmiben sem különbözik a “társaitól”, ám ha belülről is megnézzük, már látszik a turpisság! A kabát kifejezetten olyan nőknek lett tervezve, akik unják már, hogy minden nap cipelniük kell a ridikült.

Kabát: FatFace Kabát: FatFace

A ballonkabát belseje úgy lett kialakítva, hogy egy komplett női táska tartalma elférjen benne, a rengeteg zsebnek köszönhetően pedig könnyedén elférhetünk a kabátban – és így a táskát otthon is lehet hagyni. A tervezők még arra is gondoltak, hogy a különböző zsebeket fel is címkézték, hogy milyen tárgy tárolására alkalmasak. Külön-külön zsebet kapott a pénztárca, a bankkártya, a rúzs, a telefon, a szemüveg és még sorolhatnánk.

Kabát: FatFace Kabát: FatFace
Kabát: Fatface Kabát: Fatface
Kabát: FatFace Kabát: FatFace

A jópofa és praktikus ballonkabát sok hölgy kedvence lehet, bár sajnos az ára igen borsos – azoknak, akik táskát és kabátot is szeretnének egyszerre 150 fontot, azaz kb. 55 ezer forintot kell fizetnie.

Forrás: thesun

Lead kép: pexels