Most szól:
Vezeti:
2018.12.09 Vasárnap . 11:11

Előzetes divathírek 2019 tavaszáról

Annak ellenére, hogy a télnek egyelőre a jó része közeledik, hiszen mindannyian szeretjük az ünnepi időszakot, vagyunk úgy, hogy álmodozunk a tavaszról.

A mai írásban apró kitekintéssel készültem: vetünk egy pillantást a tavaszi trendekre. Tesszük mindezt azért, hogy tudjuk, a téli gardróbcserénél (amiről itt olvashattok) mit is tartsunk szem előtt.

Mindenekelőtt az első és legfontosabb hír, amit repeső szívvel üdvözölhetünk, hogy a nőiesség lesz divatos. Elegáns, de kényelmes, lágy, de karakteres, sportos, de ellenállhatatlan.

Íme néhány irányvonal, ami jövő tavasszal mindannyiunk gardróbjában fellelhető lesz:

1. Leopárdminta: mindannyian azt hittük, hogy a leopárdminta idén elérte a csúcsát, de nyugtázhatjuk, hogy nem, a leárazáskor beszerzett darab jövő tavasszal is trendi lesz.

 

2. ’80-as évek: annyira meghatározó évtized ez, hogy még mindig hatással van a jelenünkre. A válltöméses kosztümök, és a Diana hercegné ihlette darabok jövőre is megállják helyüket.

 

3. Bézs: vetekedve a fekete és a fehér eleganciájával, a bézs új szintre lép. A letisztult, kifinomult darabok, melyek ezt a visszafogott színt kapják, olyan érzetet kelthetnek viselőjükben, hogy a vörös szőnyeg sztárjaként tündökölnek.

 

4. Masnik: ez a romantikus kiegészítő – méretétől függetlenül - tökéletes éke bármely darabnak. Akár hajunkban, akár kitűzőként, akár blúzunk mintájaként viseljük, 2019 tavaszán divatosnak számítunk majd.

 

5. Neon: szemben az előbb említett romantikus, visszafogott jelleggel, a neont azok viseljék majd, akik mindenképpen ki akarnak tűnni a tömegből. Aggodalomra semmi ok: 2019-ben sem fognak furán tekinteni ránk.

 

6. Sok(k) kiegészítő: azok, akik kevésbé bátrak az öltözködésben, nyugodtan érezhetik magukat divatosnak azzal az aprónak nehezen nevezhető trükkel, hogy méretes kiegészítőket választanak maguknak. Hatalmas táskák, nagy sarkú/talpú cipők, giga fülbevalók – alig győzünk majd betelni velük.

View this post on Instagram

LE SAC BACI « LA RIVIERA » SUMMER 2019

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: pexels