Most szól:
Vezeti:
2018.12.09 Vasárnap . 10:54

Trükkök, amelyek segítségével az alacsony hölgyek is bármit felvehetnek

Sok olyan divattal kapcsolatos alaptézis van a köztudatban, ami megnyomja néhány nőtársunk életét. Például: az alacsony nőknek magas sarkúban kell járniuk vagy nem vehetnek fel oversized ruhákat.

Mai írásommal ahhoz igyekszem tanácsot adni, hogy letegyük ezeket a frusztrációkat és néhány trükköt alkalmazva alacsonyként is viselhessük a trendi darabokat.

1. Mintás ruhák

Sokak szerint az alacsony nők nem viselhetnek mintás ruhákat. Balgaság! A trükk annyi, hogy olyan mintákat válasszunk, melyek nem nagyobban a tenyerünknél.

 

2. Színes ruhák

Azt is szokták mondani, hogy aki alacsony, ne viseljen sokféle színt. Nos, így, ebben a formában ez sem állja meg a helyét: a trükk az, hogy tone in tone öltözködjünk, vagyis egy színből válasszunk különféle árnyalatokat!

 

3. V kivágás

Az alacsony hölgyeknek gyakran tanácsolják, hogy tartsák magukat távol a V kivágástól. Kár, mert egyébként remekül mutat, főleg, ha például egy kereknyakú pólóhoz veszünk blézert, aminek a felső gombját gomboljuk be. Voila!

 

4. Oversized ruházat

Bátran viseljen mindenki ilyen ruhákat, hiszen nagyon divatosak! Az alacsony hölgyek arra figyeljenek, hogy hosszanti mintázata legyen a választott daraboknak.

 

5. Hosszú dzsekik vagy kabátok

Az alacsony hölgyeket valószínűleg legalább százezerszer figyelmeztették már, hogy kerüljék a hosszú felsőruházatot. Nos, ez sem igaz így, ebben a formában. Egészen addig ugyanis, amíg alatta például rövid szoknya vagy sort van, tökéletesen mutat –magasságtól függetlenül!

 

Forrás: fustany

Lead kép: Instagram @petiteelliee