Most szól:
Vezeti:
2019.01.08 Kedd . 20:49

Ki mondta, hogy a hótaposó nem lehet trendi?

A tél elengedhetetlen kellékei a meleg csizmák, na és persze a hótaposók, amik kötelező kellékei a téli gardróbunknak!

Őszintén szólva nem vagyok egy lapos cipő párti, és a hideg is kiráz, ha egy „bumszli” hótaposóba kell bújnom. Lehet, gyerekkorom régi emlékei jutnak az eszembe, mikor Anyukám rám erőltette ezeket a lábbeliket és valahogy azóta se lettünk túl jó barátok. A sors azonban - vagy csak a hatalmas hó -, úgy hozta, hogy ezek a cipőket nem tudom megkerülni, ugyanis egy meleg hótaposóban búcsút inthetek a kellemetlen didergésnek!

 

Pár héttel ezelőtt rászántam magam és körülnéztem, hogy milyen fazonokat lehet kapni az üzletek polcain. Meglepetésemre egészen trendi termékeket is be lehet már szerezni, olyannyira, hogy idén két hótaposóval is gazdagabb lettem! Vastag kötött pulóverrel és színes nadrággal felvéve akár a mindennapi öltözködésünkbe is beilleszthetjük ezeket. Az én egyik kedvencem egy ezüst színű darab lett, amit ezüst nadrággal és színes pulóverrel szoktam felvenni a hétköznapokon.

Akik hozzám hasonlóan úgy gondolják, hogy a hótaposók csak a nagyon cudar időben állják meg a helyüket, azoknak hoztam pár bizonyítékot arra, hogy ezek a lábbelik, igenis a hét minden napján tökéletesen megállják a helyüket!

Hótaposó: Cango&Rinaldi Hótaposó: Cango&Rinaldi
Hótaposó: cipom.hu Hótaposó: cipom.hu
Hótaposó: cipom.hu Hótaposó: cipom.hu
Hótaposó: Deichmann Hótaposó: Deichmann
Hótaposó: Bershka Hótaposó: Bershka
Hótaposó: H&M Hótaposó: H&M
Hótaposó: Moon Boot Hótaposó: Moon Boot
Hótaposó: Cipőfalva Hótaposó: Cipőfalva

Lead kép: pexels