Most szól:
Vezeti:
2019.03.06 Szerda . 12:29

Hiába a méregdrága designer kiegészítő, ha slampos a megjelenés

Gigi Hadid az egyik legjobban kereső szupermodell, minden napját kamerák hada követi és árgus szemmel nézi a világ, hogy mit csinál, mit eszik és persze, hogy mit vesz fel.

A világszerte ismert modell az esetek többségében, mindig pompás öltözékekben jelenik meg és olyan ruhákat láthatunk rajta, amikről csak álmodozunk, hogy bárcsak a mi szekrényünkben is megtalálható lenne egy ilyen darab.

Legutóbbi szettjére tökéletesen illik ez a leírás, ugyanis a minap egy nagyon ízléses kristályokkal díszített ruhát láthattunk rajta. Gigi-t a Prada divatház bemutatóján kapták lencsevégre, ahol természetesen a márka darabjait viselte. A ruhával még nem is lenne semmi gond, de a harisnyazoknijával kétségkívül egy hatalmas divatbakit követett el.

  

Az irreális áron – 165 dollár, azaz kb. 46 000 Ft –, értékesített Prada zokni úgy tűnik egyre népszerűbb a modellek körében, ugyanis Gigi testvérét, Bellát is láthattuk már egy ilyen darabban.

 
View this post on Instagram

HAPPY BIRTHDAY BABY🖤🖤🖤🖤🖤🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

 

Bízunk benne, hogy a lányok csak egy egyszeri divatbakit vétettek és a térdig érő harisnyazokni nem jön divatba tavasszal.

Forrás: pagesix

Lead kép: Instagram @gigihadid