Most szól:
Vezeti:
2019.03.12 Kedd . 10:45

Íme a nagy táskakörkép 2019 tavaszára

Kétség sem fér hozzá, hogy mi nők a cipők után a táskákért rajongunk a leginkább. Ez nem véletlen, egy jól megválasztott táska ugyanis végigkíséri a mindennapjainkat és még öltöztet is!

Szerintem azzal sem árulok el nagy titkot, hogy kétféle nő létezik. Az egyik, aki törekszik olyan táskát találni, ami minden ruhához passzol és csak nagyon ritkán cseréli azt le. A másik az, aki szinte minden nap másik táskával kombinálja az éppen aktuális szettjét.

Szerencsére az üzletek polcai tele vannak a különböző új táskákkal, így mindenki megtalálhatja a saját egyéniségéhez leginkább illőt.

Hogy leszűkítsük a végtelen választékot, érdemes tudnunk, hogy 2019 tavaszán a legdivatosabban az alábbi táskákat lóbálhatjuk!

1. Kerek és könnycsepp táskák, amiket bártan választhatunk harsány színekben, és menő raffiában is!

 

 

Táska: Zara Táska: Zara

2. Mert nagymamáink táskafazonjánál ma nem találunk divatosabbat! A Fendi és a Dior is újra piacra dobta a régi klasszikus modelljeit, de ha ennél sokkal egyedibbet, személyesebbet és persze olcsóbbat keresünk, akkor irány a drága nagymamánk ruhásszekrénye!

 

 

Táska: Zara Táska: Zara

3. A krokodilbőr utánzatú táskák tavasszal is roppant divatosak lesznek, pláne pl. egy meghökkentő pasztell árnyalatban!

 

View this post on Instagram

💚💚💚

A post shared by by FAR (@byfar_official) on

 

Táska: Stradivarius Táska: Stradivarius

4. A kerek táskák mellett a henger formájú darabok is uralni fogják a tavaszi trendeket! Legyen pöttyös, szatén, szalma vagy leopárd díszítésű a különleges forma miatt garantáltan utánunk fordulnak majd az utcán!

 

 

Táska: Zara Táska: Zara

5. Különleges alkalomra mi lehetne egyedibb, mint egy márványozott táska?! A forma és a szín tekintetében a stílusunk szab majd határt!

 

 

Táska: Mango Táska: Mango

Forrás: vogue

Lead kép: pexels