Most szól:
Vezeti:
2019.03.14 Csütörtök . 10:54

Az úszógumi eltakarás mesterfokon

Bizonyára mindenki már a tökéletes nyári alakján dolgozik, és roskadásig vannak az edzőtermek, de addig, amíg eltűnik a télen felszedett úszógumi, íme néhány tipp, hogy praktikus öltözködéssel átvészeljük ezt az időszakot.

Attól ugyanis, hogy nincs kockás hasunk, nem kell lemondanunk a divatos ruhákról, egyszerűen csak néhány iránymutatást kell szem előtt tartanunk.

1. Alulról fölfelé: a tökéletesen megválasztott fehérnemű az alapja mind a komfortérzetünknek, mind pedig a jó megjelenésünknek. A melltartó választásban, ha bizonytalanok vagyunk, bátran kérjük az eladók segítségét –jobb helyeken csodát tesznek. Az alsó pedig lehetőleg legyen magasan szabott, hogy mindent a ’helyén’ tartson.

 

 

2. Alakformálás: a 21. század egyik legnagyobb vívmánya, hogy a nagyközönség számára is elérhető áron kaphatók az alakformáló fehérneműk, melyek segítenek bennünket az említett átmeneti időszakban.

 

 

3. Egyenes háttal előre: a testtartás igenis számít. Billentsük magunk alá a fenekünket, húzzuk ki magunkat, vállak párhuzamosak a talajjal. Nemcsak az összkép jobb így, de a hasnak is jót tesz –vizuálisan.

 

 

4. Félre a skinny darabokkal –egyelőre! Már nem sok és újra viselheted a farmert, amibe most minden reggel csak passzírozni tudod magad. Amellett, hogy nem tesz jót az alhasi szerveidnek, csökkenti az oxigénellátást, akadályozza a keringést… Az egészség a legszebb ékünk. Ezt mindig tartsuk szem előtt!

 

 

5. Rétegesen! Szerencsére a szezon egyik nagy trendje a réteges öltözködés, így nem kell aggódnod, hogy divatos maradsz-e. Ing egy laza blézerrel vagy trikó egy bővebb fazonú kardigánnal. A lehetőségek tárháza végtelen.

 
View this post on Instagram

Ready for another coffee! ☕️ Bag 👝 @miss_polyplexi

A post shared by Aurela Nasedkin (@aurelafashionista) on

 

6. Színek, minták, matériák – csak óvatosan! Fő feladatunk, hogy eltereljük a hastájékról a figyelmet, így ezt észben tartva, indulhat is a játék!

 

 

Forrás: stylecraze

Lead kép: pexels