Most szól:
Vezeti:
2019.04.08 Hétfő . 22:27

Egyszerű, de nagyszerű öltözködési tippek a hét minden napjára

Sokan azt hinnék, hogy a sikkes és divatos megjelenéshez elengedhetetlen az új ruha vásárlása, pedig ez egyáltalán nem igaz!

Apró trükkökkel pillantatok alatt olyan öltözékeket varázsolhatunk magunknak, mintha csak most vettük volna valamelyik menő butikból! Ehhez azonban nem árt tudnunk, hogy a legelegánsabb színek közé a fehér, a bézs és a sötétkék tartozik, így ha ezekbe bújunk már egy Jolly Joker outfitünk lesz!

Az örök szabály ide is érvényes, hogy a kiegészítők öltöztetnek! Használatukkal a legegyszerűbb ruháinkat is feldobhatjuk, és ha az alábbi tippeket betártjuk, akkor garantált lesz kifinomult és trendi megjelenés!

1. A blézer mindig jó választás, de ha két blézert veszünk fel egyszerre - úgy, hogy az egyiket felvesszük, a másikat a vállunkra terítjük-, egy igazi trendszetter öltözéket kapunk!

 

View this post on Instagram

Nose as red as my coat 🎅🏼 @andotherstories

A post shared by Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello) on

 

2. A legletisztultabb ruháinkhoz se felejtsük el soha az ékszereket!

 

View this post on Instagram

🥠🥠🥠 *gifted items

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

3. A nadrágkosztümök NEM csak az irodába valóak! A szezon egyik legtrendibb választásai, pláne egy harsány színben vagy menő mintában!

  

4. A hűvösebb napokon nadrágunkba bátran tűrjük be a pulóverünket.

 

View this post on Instagram

casual 😌

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) on

 

5. Derekunk kihangsúlyozása érdekében az övekről se feledkezzünk meg, amiket bátran használhatunk nadrágokhoz és szoknyákhoz egyaránt!

 

 

6. Az egyik legegyszerűbb módja, a sikkes összeállításnak, ha tetőtől talpig egy színben öltözünk! A monokróm öltözködéssel ugyanis, sosem fogunk hibázni!

 

View this post on Instagram

Ghostbusters revival 👻

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

7. Az arany gombok remekül harmonizálnak az elegáns szabású ruhadarabjainkkal. Ehhez sem szükséges új darabot vásárolnunk, elég, ha meglévő blézerünkről csak a gombokat cseréljük le.

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @emilisindlev