Most szól:
Vezeti:
2019.04.13 Szombat . 11:28

5 tavaszi kiegészítő, amit idén imádni fogunk

Most, hogy a zimankós télnek egyelőre biztosan vége van, és a hőmérséklet sem csökken már napközben 10 fok alá, ideje nemcsak a ruhatárunkat, de a kiegészítők terén is frissíteni tudásunkat.

Az idei tavasz nagy sok újdonságot nem tartogat, de érdemes átvenni, mégis hogyan lehetünk igazán trendik tetőtől talpig.

1. kedvenc: rattanholmik

Nem új keletű a dolog, már tavaly is imádtuk a rattan dolgokat. Idén a tervezők, akik kollekcióikba helyezték, arra tették a hangsúlyt, hogy ezek a természetes anyagok közelebb visznek bennünket bolygónkhoz.

  

2. kedvenc: minimalista szandálok

Vékony pántos, egyszínű, semleges árnyalatú szandálok egyenesen a kilencvenes évek végéről.

 

 

3. kedvenc: átlátszó kiegészítők

A műanyag átlátszó táskák és szandálok ideje jön, ami lássuk be, hogy nagyon futurisztikus. Fémes kiegészítőkkel és pop színekkel még eredményesebb a hatás.

 

 

4. kedvenc: hasitasi

Sokan még mindig hitetlenkedve állnak ez előtt a trend előtt, de aki ráérzett az ízére, az már jó ideje hordja az övtáskát. A legmenőbb most testünkön keresztezve hordani.

 

 

5. kedvenc: kézimunka

Minden, ami egyedi és kézzel készített alkalmas lesz az idei szezon kiegészítőjének. A művészi, aprólékos fülbevalók vagy táskák szemet gyönyörködtetőek a szikrázó napsütésben.

 

 

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Instagram @streetstyleluxe