Most szól:
Vezeti:
2019.04.14 Vasárnap . 09:23

A piperehűtő a legújabb szépségápolási őrület?!

Az internetnek köszönhetően manapság már számtalan szépségápolási trükkre és újdonságra bukkanhatunk, és ezek közül az alábbi igen csak megosztotta az embereket.

Bizonyára te is hallottál már arról, hogy a különböző hűtött szemmaszkok milyen jótékony hatással vannak a fáradt tekintetekre. Ez az új beauty termék az internet kedvence lett - leginkább talán a mókás kinézete miatt.

A Makeup Fridge egy mini hűtőszekrény, amit betehetsz a fürdőszobádba is, de akár a piperés szekrényed dísze is lehet. A termék lényege, hogy lehűti a különböző arckrémeid a még jobb hatásfok érdekében.

 

 

A hideg levegő miatt nem fognak módosulni a szépségápolási anyagok paraméterei, de a vérkeringésedre pozitív hatással lesznek! Sokan feleslegesnek is tartják ezt az újítást, hiszen ez a normál hűtőnkbe betéve is pont ugyanígy elérhető mindez.

 

 

Abban bizony mindannyian egyetértünk, hogy mi nők imádjuk az különleges és csajos csecsebecséket, pláne ha szépségápolásról van szó! A mini beauty-hűtő leginkább a hangulatodra fog pozitív hatással hatni, reggelente ugyanis bizonyára mindenkit meg fog mosolyogtatni az, ahogy a színes minihűtőből veszi majd elő a szépségápolási termékeit!

 

 

Ti elfogadnátok egyet?

Forrás: harpersbazaar

Lead kép: Instagram @makeupfridge