Most szól:
Vezeti:
2019.04.14 Vasárnap . 19:09

Kiegészítők! Kiegészítők! Kiegészítők! A divatos megjelenés elengedhetetlen kellékei

Számtalanszor olvashattátok már a blogon, hogy a kiegészítők, szinte elengedhetetlen darabjai a női ruhatárnak! Sőt! Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy inkább több kiegészítőnk legyen, mint ruhánk.

Gondoljunk csak bele, hogy egyrészt sokkal olcsóbb kiegészítőket felhalmozni, mint ruhákat. Másrészt pedig pl. egy fekete blézert számtalan stílusban tudunk felvenni, ha különféle kiegészítőkkel kombináljuk. Egyik nap egy színes derékövvel, másnap egy gyöngy nyaklánccal, aztán egy szép kendővel, utána jöhetnek a különböző brossok és még sorolhatnám.

Az alábbi cikkben azokat az ékszereket sorakoztatom fel nektek, amikkel bomba biztos lesz a trendi megjelenésetek az tavaszi szezonban.

1. Kendők

Az egyik legszerethetőbb elemei a női szekrényeknek, mert számtalan módon fel tudjuk dobni velük a megjelenésünket. Kössük a hajunkba, tekerjük a csuklónkra vagy a táskánk pántjára. A tavaszi szezonban mégis a nyak díszeiként lesznek a legmutatósabbak!

 

 

 

 

2. Napszemüvegek

A cica formájú darabok még mindig óriási népszerűségnek örvendenek, de ne feledkezzünk meg róla, hogy ezek a darabok sem állnak mindenkinek előnyösen. Bátran próbálgassuk fel az összes szemüveget az üzletekben, mindaddig, amíg meg nem találjuk a tökéletes formát. Érdemes a választás során kicsit elrugaszkodnunk a visszafogott darabokról és döntsünk egy sokkal merészebb napszemüveg mellet. Így a legunalmasabb kötött pulóveres összeállításunkból is igazi trendszetter outfit lesz.

 

 

  

3. Gyöngyök és kagylók

A tavaszi szezon elengedhetetlen elemei! A klasszikus és elegáns gyöngyök idén tavasszal is divatosnak számítanak a nyakunk díszeiként és a hajunkban is. A bátrabbak a gyöngyök mellett válasszanak kagylós kiegészítőket, amiket szintén viselhetünk ékszerek, övek és hajdíszek formájában is.

 

 

 

 

4. Karika fülbevalók

Ha létezik örök klasszikus fülbevalóforma az kétségtelen, hogy a karika! A hatalmas darabokat inkább messziről kerüljük el, de egy közepes vagy egy mini darabbal csodát művelhetünk bármelyik összeállításunkból.

 

 

 

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @leoniehanne