Most szól:
Vezeti:
2019.04.19 Péntek . 09:31

Bemutatkozik a tavaszi szezon kedvenc szoknyája

A tavasz legnépszerűbb szoknyáit nem véletlen imádják ilyen sokan, ugyanis szabásának köszönhetően szinte bármely korosztály számára tökéletes választás lesz.

A miniszoknyákkal ellenben a térd alá érő és kissé kiszélesedő szoknyák pont annyit mutatnak, amennyit kell és igaz nem túl testhezállóak, még is szépen megmutatják a viselőjének alakját. Ezek a szatén szoknyák a szezon slágerei, pláne, ha egy szép színes darabot választunk belőlük.

A legjobb bennük, hogy szinte hiba nélkül tudjuk bármivel kombinálni, hiszen pont olyan jól fognak mutatni egy sportcipővel, mint egy magassarkúval. Esti vacsorához vagy a munkahelyünkre kapjuk fel hozzá egy blézert és magassarkút, míg a hétvégi programokra vagy a barátnős délutánokra húzzunk hozzá sportcipőt és farmerkabátot.

A szatén midiszoknyák tényleg mindenhez remekül passzolnak, legyen az bakancs, bőrkabát, kardigán, pulóver vagy egy fehér ing.

Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő összeállítást, hoztam pár inspirációs ötletet arra, hogy mennyi mindennel tudjátok kombinálni:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

White on white on white 🥛

A post shared by Sarah MacKenzie (@sarahemackenzie) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én a tavaszi szezonra egy babarózsaszín darabot választottam, amit fehér kiegészítőkkel kombináltam:

  

És ti milyen árnyalatú szatén szoknyába bújnátok?

Lead kép: Instagram @sarahwisted @liketoknow.it