Most szól:
Vezeti:
2019.05.13 Hétfő . 10:35

Az idei nyár nagy kedvence: a pucér szandál

Fura szóösszetétel, mégis a legjobban ez írja le azt az új trendet, ami a legnagyobb képmegosztó portál divatos tartalmain futótűzként söpört végig a napokban.

Pucér, mert teljes valójában tárja fel a lábfejünket. Szandál, mert pántos, nyitott lábbeli. Annak ellenére, hogy nem tűnik kifejezetten kényelmesnek, beláthatjuk, hogy annyira imádnivaló, hogy érdemes beszerezni legalább egyet a nyár legmelegebb napjaira.

 

 

Ez a lábbeli gyakorlatilag a pántos felső megfelelője, annál viszont kicsit fájdalmasabb a viselete. A vékony pántok nem kedvesek a duzzadt lábfejjel, így igyekezzünk olyat választani, ami lehetőleg nem olyan nagyon magas sarkú - főleg, ha feltett szándékunk akár egész nap hordani. Mindennek fényében tökéletes lehet arra az esetre, ha az irodában tartunk egyet az asztal alatt azokra a napokra, amikor sportcipőben mentünk dolgozni, de meg kell jelenni egy meetingen.

 

 

 

 

 

 

A cipőboltokban sokféle színben és pántvariációban elérhető az új kedvenc, sőt, papucsszerű verzió is elérhető belőle. Egy próbát minden esetre megér!

Szandál: Zara Szandál: Zara
Szandál: Mango Szandál: Mango
Szandál: Zara Szandál: Zara
Szandál: H&M Szandál: H&M

Forrás: cosmopolitan

Lead kép: Instagram @shopwithlimelight