Most szól:
Vezeti:
2019.05.15 Szerda . 08:34

Így tuningold fel a hétköznapi szerkódat

Azok, akik minden nap a divat bűvkörében vannak, többnyire olyan emberek, akik eredetiségükkel kerültek a figyelem középpontjába, így mindig érdemes alaposan megnézni, mit viselnek és hogyan, hiszen egy-egy átgondolt viselet könnyen válhat kedvencünkké.

A mai írásban olyan ötleteket hoztam, amiken megakadt a szemem, és amit bárki kedvére alkalmazhat a hétköznapokon is:

Gombolkozz! A legegyszerűbb ing is meghálálja, ha kicsit feldobjuk, és új gombokat varrunk rá - de nem ám szokványosat! Használjunk szívecskét, napocskát, csillagot, akármit! Irány a rövidáru bolt!

 

 

Viseljük úgy a kardigánt, ahogy a nagy könyvben van megírva! Az elmúlt trendek mind-mind újra gondolták a kardigánokat. Eljött azonban az idő, hogy rendeltetésszerűen kell hordani. Juhé!

 

 

A farmer+top páros minden szezonban hódít, és mindig kicsit más. Idén bőszárú nadrággal viseljünk bő fazonú blúzt! Nem lesz slampos, nem kell aggódni.

 

 

Grace Kelly nyomdokaiba lépve viseljünk selyemsálat giganapszemüveggel, hogy extrasikkesek legyünk - minden reggel.

 

View this post on Instagram

Meet my new friend 🐩 Her name is Diva ✨

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

 

Sosem hittük volna, de trendi lett szandállal viselni harisnyát. Akkor igazán menő, ha különleges mintát vagy színt választunk harisnyánknak.

 

 

A túlméretezésből sosem lesz elég ebben a szezonban. Bőszárú nadrághoz viseljünk oversized zakót, és a slampos hatást elkerülhetjük, ha bodyt veszünk hozzá.

 

View this post on Instagram

✨✨

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) on

 

Mintás/feliratos pólót bármihez, bármikor viselhetünk.

 

 

Az év meglepetése - és vitathatatlanul nagy kedvence - a „túraszandálszerű” lábbeli, amit akár egy csinos maxiruhához is passzinthatunk, ha merünk.

 

View this post on Instagram

The Weekly New Girl 🐅 Monikh.com

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

 

Forrás: whowhatwear

Lead kép: Instagram @emilisindlev